Knižnica DISSO
Jančurová, Laurencia

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v hotelových, reštauračných a stravovacích službách. / Jančurová, Laurencia. - In: Bezpečnosť práce. - Roč. 3/2008, s. 30-33. - ISSN 1335-4078.

Anotácia:  V dňoch 04.02. ľ 05.02.2008 sa konalo v Bilbao druhé pracovné stretnutie v rámci programu HORECA (hotels, restaurants, catering ľ hotely, reštaurácie a stravovanie), ktorého sa zúčastnili za jednotlivé štáty Európskej únie experti z oblasti inšpekcie práce, zástupcovia federácie zamestnávateľov, asociácie zamestnávateľov z odvetvia hotelov, reštaurácií a turizmu, ministerstiev a viacerí zamestnanci Európskej agentúry BOZP v Bilbao. Cieľom stretnutia bolo identifikovať problém BOZP súvisiaci s multikulturálnym pracoviskom v odvetví HORECA z pohľadu zamestnávateľa, zamestnancov, odborníkov v oblasti BOZP, prezentácia príkladov dobrej praxe a ich využitie na zlepšenie pracovných podmienok a podmienok BOZP v tomto odvetví, ako aj prezentácie projektov a štúdií z tohto sektora.
Typ: Článok z periodika



Bázy dát sú riadené systémom Proflib - Webis
Copyright © 1998-2024, CEIT