Knižnica DISSO
Jančurová, Laurencia

Čomu sa venuje OSHA? / Jančurová, Laurencia. - In: Bezpečnosť práce. - Roč. 8/2007, s. 40-43. - ISSN 1335-4078.

Typ: Článok z periodika

Knižnica DISSO

OSHA o bezpečnosti v HORECA ľ 2. časť: Horúce prostredie. - In: Bezpečnosť práce. - Roč. 10/2008, s. 19-22. - ISSN 1335-4078.

Kľúčové slová : OSHA; prostredie horúce; BOZP; bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci; záťaž tepelná; ťažkosti z tepla; účinky na zdravie; prostredie pracovné
Typ: Článok z periodika

Knižnica DISSO

OSHA o bezpečnosti v HORECA ľ 3. časť: Riadenie psychosociálnych rizík. - In: Bezpečnosť práce. - Roč. 11/2008, s. 18-21. - ISSN 1335-4078.

Typ: Článok z periodika

Knižnica DISSO

OSHA o bezpečnosti v HORECA ľ 4. časť: Predchádzanie úrazom. - In: Bezpečnosť práce. - Roč. 12/2008, s. 11-15. - ISSN 1335-4078.

Anotácia:  Prevencia môže významne znížiť úrazovosť v hoteloch, reštauráciách a stravovacích zariadeniach (HORECA). Zamestnávatelia, ako aj zamestnanci sú zodpovední za bezpečnosť a ochranu zdravia na pracovisku. Najväčšie riziká v tomto odvetví predstavujú: pošmyknutia, zakopnutia a pády, poranenia, popáleniny, ručná manipulácia, hluk, nebezpečné látky, teplota a požiar. Tento článok radí, ako sa možno vyhnúť úrazom. Vymedzuje, že najväčšou prevenciou môže byť dobré riadenie a kontrola v kombinácii s účinným školením zamestnancov. Pre zamestnávateľa je prevencia pred úrazmi súčasťou fungujúceho a úspešného podnikania.
Kľúčové slová : predchádzanie úrazom; OSHA; úrazy pracovné; BOZP; bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci
Typ: Článok z periodika

Knižnica DISSO
Horáčková, Alena

Celoevropská kampaň EU - OSHA pro léta 20121 - 2013 končí. / Horáčková, Alena. - In: Bezpečnost a hygiena práce. - Roč. 10/2013, s. 13-14. - ISSN 0006-0453.

Typ: Článok z periodika



Bázy dát sú riadené systémom Proflib - Webis
Copyright © 1998-2024, CEIT