Knižnica DISSO

Ekonomický monitor stavu hospodárstva Slovenskej republiky 12/2 2002 : Monitor of the Economy of the Slovak Republic 12/2 2002. - Bratislava : ŠÚ SR, 2003. - 37 s. - (SUB)
ENG;
SLO

Typ: Kniha - monografia Signatúra: ŠI 1432/03 k dispozícii

Knižnica DISSO

Ekonomický monitor stavu hospodárstva Slovenskej republiky 11/2 2003 [Monitor of the Economy of the Slovak Republic 11/2 2003.]. - Bratislava : ŠÚ SR, 2004. - 35 s. - (SUB)
SLO

Typ: Kniha - monografia Signatúra: ŠI 1462/04 k dispozícii

Knižnica DISSO

Ekonomický monitor stavu hospodárstva Slovenskej republiky 7/2 2005 [Monitor of the Economy of the Slovak Republic 7/2 2005.]. - Bratislava : ŠÚ SR, 2005. - 39 s. - (SUB)
ENG;
SLO

Typ: Kniha - monografia Signatúra: ŠI 1703/05 k dispozícii

Knižnica DISSO

Ekonomický monitor stavu hospodárstva Slovenskej republiky 8/2 2005 [Monitor of the Economy of the Slovak Republic 8/2 2005.]. - Bratislava : ŠÚ SR, 2005. - 39 s. - (SUB)
ENG;
SLO


English keywords: nehnuteľnosti; prenájom; pošty; telekomunikácie; doprava; skladovanie; zamestnanosť; mzdy priemerné mesačné; prehľad menový; kurzy devízových prostriedkov
Typ: Kniha - monografia Signatúra: ŠI 1721/05 k dispozícii

Knižnica DISSO
Jančurová, Laurencia

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v hotelových, reštauračných a stravovacích službách. / Jančurová, Laurencia. - In: Bezpečnosť práce. - Roč. 3/2008, s. 30-33. - ISSN 1335-4078.

Anotácia:  V dňoch 04.02. ľ 05.02.2008 sa konalo v Bilbao druhé pracovné stretnutie v rámci programu HORECA (hotels, restaurants, catering ľ hotely, reštaurácie a stravovanie), ktorého sa zúčastnili za jednotlivé štáty Európskej únie experti z oblasti inšpekcie práce, zástupcovia federácie zamestnávateľov, asociácie zamestnávateľov z odvetvia hotelov, reštaurácií a turizmu, ministerstiev a viacerí zamestnanci Európskej agentúry BOZP v Bilbao. Cieľom stretnutia bolo identifikovať problém BOZP súvisiaci s multikulturálnym pracoviskom v odvetví HORECA z pohľadu zamestnávateľa, zamestnancov, odborníkov v oblasti BOZP, prezentácia príkladov dobrej praxe a ich využitie na zlepšenie pracovných podmienok a podmienok BOZP v tomto odvetví, ako aj prezentácie projektov a štúdií z tohto sektora.
Typ: Článok z periodika

Knižnica DISSO
Jančurová, Laurencia

Dodržiavanie požiadaviek na zaistenie BOZP v hoteloch, reštauráciách a stravovacích zariadeniach. / Jančurová, Laurencia. - In: Bezpečnost a hygiena práce. - Roč. 2/2010, s. 25-26. - ISSN 0006-0453.

Kľúčové slová : požiadavky na zaistenie BOZP; hotely; reštaurácie; BOZP; bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci; zariadenia stravovacie
Typ: Článok z periodika

Knižnica DISSO

Nebezpečenstvá v kuchyni. / prekl. Galgóczy, Ernest. - In: Bezpečná práca. - Roč. 4/2011, s. 42-43. - ISSN 0322-8347.

Kľúčové slová : bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci; BOZP; práca v kuchyni; služby reštauračné; reštaurácie; riziká; úrazy
Typ: Článok z periodika

Knižnica DISSO
Rajzinger, Jozef

BOZP pri tepelnej záťaži organizmu v hotelových a iných reštauráciách. / Rajzinger, Jozef. - In: Bezpečná práca. - Roč. 4/2019, s. 17. - ISSN 0322-8347.

Typ: Článok z periodika



Bázy dát sú riadené systémom Proflib - Webis
Copyright © 1998-2024, CEIT